en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Dagvergadering

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum is de ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst zoals een dagvergadering, 4 uurs- vergadering of een meerdaagse bijeenkomst. Bij ons kunt u in alle rust vergaderen met uitzicht op de mooie bossen van ons landgoed. Door onze jarenlange ervaring zijn wij heel flexibel en kunnen snel schakelen.

Wij hebben beamers met een grote lichtopbrengst waardoor u de zaal niet hoeft te verduisteren en volop kunt blijven genieten van de mooie omgeving, mocht u het toch willen is er natuurlijk wel de mogelijkheid om de zaal geheel te verduisteren.

Ook hebben wij aan de luchtkwaliteit gedacht zodat uw gasten/cursisten scherp blijven en uw vergadering/training het hoogste rendement behaalt.

Ontvangst

Een intensieve dag vergaderen vraagt om een goede start. Daarom wacht één van onze medewerkers u bij aankomst op om samen met u de dag en uw wensen door te lopen. In de zaal krijgt u direct een uitleg van de AV-middelen. Als alles besproken is, kunt u in de lounge uw gasten of collega’s ontspannen opwachten met een lekkere kop koffie, thee of vruchtensap. De hele dag staan in de diverse koffiecorner’s dranken en lekkernijen voor u en uw gasten klaar.

4 uurs- vergadering

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum is ook de perfecte locatie om een dagdeel te vergaderen, bijvoorbeeld alleen de ochtend, de middag of misschien zelfs in de avond. De intieme vergaderzalen in de Villa zorgen voor een warme, zakelijke en hedendaagse sfeer.

Het 4 uurs- arrangement bieden wij u aan voor € 39,50 p.p.

Vergaderzaal voor 4 uur
Onbeperkt verse koffie en thee
Ijswater en mints
Gebruik beamer en andere gangbare audiovisuele hulpmiddelen

Neem voor meer informatie en boekingen contact op met onze afdeling Reserveringen
(0343-492492 of info@woudschoten.nl)

OVERNACHTEN

Wilt u ontspannen uw bijeenkomst starten of eindigen. Dat kan bijvoorbeeld door te overnachten voor of na een belangrijke bijeenkomst. Om zo ontspannen mogelijk aan de dag te beginnen of aan het einde van de dag na te praten en lekker te borrelen en dineren. We hebben 140 comfortabele hotelkamers waar u in een natuurrijke omgeving, ver van verkeerslawaai, verzekerd bent van een prettige nachtrust.

De comfortabele kamers zijn voorzien van een eigen werkplek, douche, toilet, radio/tv en telefoon. Ook op uw kamer beschikt u over gratis draadloos internet.

Calendar does not exist.

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen