en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Werken vanuit onze natuur

Met een aantal korte films laten we de medewerker van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum aan het woord. Deze week is het de beurt aan Dinand Brunsveld, operationeel manager van Woudschoten.

Als manager ben ik graag op de werkvloer. Na tien minuten op kantoor, word ik alweer onrustig en wil ik eruit. Voor mij is de omgang met de medewerkers en met de gasten het leukste wat er is. Geen van beiden is belangrijker voor mij.

Ik leer mijn mensen dat het ’t beste is om jezelf te zijn. Juist als er iets fout gaat, blijf je dan overeind. Eerlijkheid is in die zin altijd goed bij mij. Als manager ben ik vooral bezig met hoe het met de medewerkers gaat. Ze weten zelf wel wat ze moeten doen, want dat hebben we al eerder samen besproken. Ik wil werken vanuit onze natuur en niet vanuit een procedure.

Tien jaar geleden bemoeide ik me overal mee, maar nu laat ik veel vaker iets gaan. Ga ik er steeds meer vanuit dat het vanzelf goed komt. Ook al had ik het misschien net iets anders gedaan, wanneer het uit iemands natuur komt is het eigenlijk altijd beter.

 

 

Dit wil ik delen