en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Altijd snelle Wifi voor alle gasten

Er is altijd een goede en snelle wifi verbinding aanwezig, zonder inlog. Snel en direct toegang. Ook hebben wij mogelijkheden tot een eigen netwerk.Woudschoten is aangesloten op een glasvezel netwerk met een snelheid van maximaal 500 Mbps Up en Down. Voor de bekabeling in het pand is ook gekozen voor glasvezel voor optimale snelheid. 1 x inloggen op het Wi-Fi netwerk is voldoende voor internet verbinding in het gehele pand. Als u in een andere vleugel komt, hoeft u niet opnieuw in te loggen. Het netwerk is geschikt om met 1.000 apparaten gelijktijdig op internet te gaan. Door de inzet van 56 Acces points zijn alle zalen voorzien van een draadloze optimale dekking. In de zalen is het tevens mogelijk om met een kabel op het netwerk te komen. Het netwerk maakt het mogelijk om door middel van een VPN verbinding toegang te krijgen tot uw eigen bedrijfsnetwerk met een gegarandeerde snelheid van 280 mbit.

Audiovisueel

Wij werken met geavanceerde audiovisuele middelen, doordat we gebruik maken van de allernieuwste high tech ontwikkelingen en producten. Elke zaal beschikt over een beamer, een scherm, flipover, geluidsinstallatie, en aansluitingen voor laptop, camera en microfoons. Bij de organisatie van een business event krijgt u een congresruimte met een uitstekend geluidssysteem met mengpaneel, 1 microfoon naar keuze, aansluiting voor opnameapparatuur. Onze deskundige technici zorgen voor professionele support. Wilt u vooraf uw presentatie op een laptop getest hebben? Neem dan contact met ons op.

De genoemde audiovisuele middelen zijn standaard bij het huren van een zaal inbegrepen. U betaalt daar dus niets extra’s voor. Heeft u daarnaast extra of bijzondere faciliteiten nodig, dan huren wij die in overleg met u in.

Onze 3 grootste zalen (Kapel, A7/A8 en 30) zijn voorzien van extra boxen en een subwoofer. Hierdoor heeft u altijd een perfect geluid in de gehele zaal.

Meer informatie? Wij horen het graag!

Reserveringsaanvraag

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen