en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Bootcamp

Wilt u samen met uw team de dag gezond beginnen? of een meerdaags programma? Start dan met een bootcamp op ons landgoed samen met een deskundige trainer, rechtstreeks vanuit de hotelkamer. Verschillende oefeningen komen aan bod en iedereen begint de dag met een boost aan energie. Een vergadering of meeting afsluiten aan het einde van de middag? Stap de deur uit van jouw vergaderlocatie naar het bos voor een bootcamp om zo weer fris aan het diner te verschijnen. Een bootcamp geeft iedereen weer lucht en energie, en zorgt ervoor dat je in een ontspannen omgeving even met elkaar intensief aan het sporten bent.

Een bootcamp is ook leuk als warming-up voor een zeskamp of teambuildingsdag. Even met elkaar de spieren warm maken! De intensiteit van de bootcamp hangt natuurlijk af van de groep, de instructeur zorgt ervoor dat het vooral veel plezier gaat opleveren.

Sportief Teambuilden op maat?

Een vergadering of training combineren met teambuilding? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee.
0343 492 492 of via onderstaande knop. Wij nemen op korte termijn contact met u op.

Meer informatie

Teambuilding & Buitenactiviteiten

Amfitheater

Een perfecte locatie voor uw bijeenkomst buiten. Het natuurlijke amfitheater ligt prachtig verscholen in de bossen van ons eigen landgoed.

Meer informatie

Buitenkoken

Vuurtje stoken, koken, eten, drinken en samen bezig zijn en een natuurlijke omgeving? Wij stellen graag met u het menu en arrangement op maat samen.

Meer informatie

Handboogschieten

Lukt het uw team om onder “druk” de concentratie en een vaste hand te behouden of verliest u de focus bij deze sportieve teamprestatie?

Meer informatie

Schapen drijven

Onder professionele begeleiding met border collies schapen drijven is niet alleen leuk, het brengt ook de communicatieve vaardigheden van uw medewerkers aan de orde.

Meer informatie

Segwaytour

Wilt u ons landgoed op een bijzondere manier verkennen? Dit kan bijvoorbeeld met een segway tour.

Meer informatie

Trimbaan

Als u tijdens uw verblijf wilt ontspannen middels een rondje hardlopen, dan heeft Woudschoten een prachtige route liggen op het eigen landgoed met 10 verschillende trimtoestellen.

Meer informatie

Wandeling Boswachter

Op het terrein van Woudschoten woont ook een eigen boswachter. Met hem kunt u een groepswandeling maken over ons landgoed.

Meer informatie
Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen