en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Buiten koken

Avontuurlijk buiten koken op houtvuur, dat kan op Woudschoten!.
Met jouw team een vuurtje stoken, koken, eten en drinken in een natuurlijke omgeving.Een unieke ervaring, die de samenwerking en communicatie in een team sterker maakt.

Het vuur wordt gestookt in daarvoor speciaal ontworpen vuurschalen. Het voordeel van deze schalen is dat zowel de omvang van het vuur beperkt is en door de pootjes onder de vuurschaal is de hittebron op veilige hoogte boven de grond.

De deelnemers zullen in kleine groepjes aan het werk gaan. Er zal een grote vuurtafel met houtvuur zijn en op de andere vuurschalen zal met briketten gewerkt gaan worden, waardoor er minder vlammen zijn en dus een veiliger vuur. De deelnemers maken zelf de gerechten klaar, die ze als groep gaan eten.

De duur van een luncharrangement is ca. 2,5 uur en dat van een dinerarrangement ca. 3,5 uur.

De workshop vindt plaats op ons outdoorterrein en de maximale groepsgrootte bedraagt 40 personen. Indien de workshop niet ter vervanging van een lunch of diner inclusief uw vergaderarrangement wordt geboekt. De tarieven voor Buiten Koken zijn afhankelijk van uw wensen en daarom op aanvraag.

Samen koken of Teambuilding op maat?

Een vergadering of training combineren met buiten koken of teambuilding? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee.
0343 492 492 of via onderstaande knop. Wij nemen op korte termijn contact met u op.

Meer informatie

Teambuilding & Buitenactiviteiten

Amfitheater

Een perfecte locatie voor uw bijeenkomst buiten. Het natuurlijke amfitheater ligt prachtig verscholen in de bossen van ons eigen landgoed.

Meer informatie

Bootcamp

Wilt u samen met uw team de dag gezond beginnen? Start dan met een bootcamp op ons landgoed samen met een deskundige trainer.

Meer informatie

Handboogschieten

Lukt het uw team om onder “druk” de concentratie en een vaste hand te behouden of verliest u de focus bij deze sportieve teamprestatie?

Meer informatie

Schapen drijven

Onder professionele begeleiding met border collies schapen drijven is niet alleen leuk, het brengt ook de communicatieve vaardigheden van uw medewerkers aan de orde.

Meer informatie

Segwaytour

Wilt u ons landgoed op een bijzondere manier verkennen? Dit kan bijvoorbeeld met een segway tour.

Meer informatie

Trimbaan

Als u tijdens uw verblijf wilt ontspannen middels een rondje hardlopen, dan heeft Woudschoten een prachtige route liggen op het eigen landgoed met 10 verschillende trimtoestellen.

Meer informatie

Wandeling Boswachter

Op het terrein van Woudschoten woont ook een eigen boswachter. Met hem kunt u een groepswandeling maken over ons landgoed.

Meer informatie
Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen