en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Wandeling boswachter

Op het terrein van Woudschoten woont onze eigen boswachter Erik. Met hem kunt u een groepswandeling maken over ons landgoed. De boswachter kan u alles vertellen over de flora en fauna van het gebied rondom Woudschoten.

Onderbreek uw vergadering of training met een unieke wandeling over ons landgoed. Onze boswachter beantwoord graag al uw vragen over onze natuur. En na de wandeling gaat uw gezelschap weer fris aan de slag met de training of vergadering!

Maak hier alvast kennis met onze boswachter!

Programma op maat?

Een vergadering of training combineren met een wandeling of een teambuildingsprogramma? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee.
0343 492 492 of via onderstaande knop. Wij nemen op korte termijn contact met u op.

Meer informatie

Teambuilding & Buitenactiviteiten

Amfitheater

Een perfecte locatie voor uw bijeenkomst buiten. Het natuurlijke amfitheater ligt prachtig verscholen in de bossen van ons eigen landgoed.

Meer informatie

Bootcamp

Wilt u samen met uw team de dag gezond beginnen? Start dan met een bootcamp op ons landgoed samen met een deskundige trainer.

Meer informatie

Buitenkoken

Vuurtje stoken, koken, eten, drinken en samen bezig zijn en een natuurlijke omgeving? Wij stellen graag met u het menu en arrangement op maat samen.

Meer informatie

Handboogschieten

Lukt het uw team om onder “druk” de concentratie en een vaste hand te behouden of verliest u de focus bij deze sportieve teamprestatie?

Meer informatie

Schapen drijven

Onder professionele begeleiding met border collies schapen drijven is niet alleen leuk, het brengt ook de communicatieve vaardigheden van uw medewerkers aan de orde.

Meer informatie

Segwaytour

Wilt u ons landgoed op een bijzondere manier verkennen? Dit kan bijvoorbeeld met een segway tour.

Meer informatie

Trimbaan

Als u tijdens uw verblijf wilt ontspannen middels een rondje hardlopen, dan heeft Woudschoten een prachtige route liggen op het eigen landgoed met 10 verschillende trimtoestellen.

Meer informatie

Schermen

Schermen is een bijzondere ervaring. Leuk om te doen, maar ook prima in te zetten als teamtraining.

Meer informatie
Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen