en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Conferentiehotel op eigen landgoed

Een van de belangrijkste zaken bij het organiseren van een conferentie is het vinden van de juiste locatie. Speciale bijeenkomsten vragen namelijk om speciale locaties. Bij ons vindt u geen standaard zakelijk hotel maar een stijlvol conferentiehotel met fijn ingerichte kamers, een relaxte en ongedwongen sfeer en de bosrijke omgeving van ons eigen landgoed midden in Utrecht.

Goed overnachten tijdens een conferentie

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Onze 140 hotelkamers zijn de perfecte overnachting voor meerdaagse conferenties of congressen. Ze zijn niet alleen comfortabel maar ook zo ingericht dat ze de rust van onze groene omgeving mee naar binnen nemen. Dat geeft gasten het gevoel van thuis.

Dit biedt ons conferentiehotel

Niet alleen de kamers van Woudschoten zijn rustgevend en stijlvol. Deze stijl vind u namelijk terug in onze gehele accommodatie. Die is ingericht om de rust van buiten, mee naar binnen te nemen. Wilt u even binnen kijken? Neem een kijkje in het conferentiehotel met onze virtuele tour.

Verbonden tijdens uw verblijf

Vooral als u meerdere dagen weg bent van huis of uw werk, is goede internetverbinding belangrijk. Woudschoten is aangesloten op een glasvezelnetwerk met een snelheid van maximaal 500 Mbps Up en Down. Eén keer inloggen op het WiFi netwerk is voldoende voor internetverbinding in het gehele pand. Het netwerk maakt het mogelijk om door middel van een VPN verbinding toegang te krijgen tot uw eigen bedrijfsnetwerk met een gegarandeerde snelheid van 280 mbit. Hier vindt u meer informatie over onze WIFI en de audiovisuele mogelijkheden.

 Een passend aanbod voor een conferentiehotel

Wij bieden uw organisatie graag een perfect passend voorstel, dat afgestemd is op uw wensen. Vul ons contactformulier vrijblijvend in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever direct met ons sparren? Bel dan 0343- 492 492.

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen