en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Conferentiehotel op eigen landgoed

Een van de belangrijkste zaken bij het organiseren van een conferentie is het vinden van de juiste locatie. Speciale bijeenkomsten vragen om speciale locaties. Bij ons vindt u geen standaard zakelijk hotel maar een stijlvol conferentiehotel met een relaxte en ongedwongen sfeer midden in de bossen van ons eigen landgoed midden in Utrecht.

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist is centraal gelegen op een bosrijk eigen landgoed van 45 hectare. Tussen al dit groen bieden wij een sfeervolle accommodatie voor groepen met 30 verschillende zalen en een helder prijsbeleid. Het enige dat u hoeft te doen, is zich concentreren op het doel van uw verblijf. Wij verzorgen de rest.

Wij bieden uw organisatie graag een perfect passend voorstel. Vult u onderstaand formulier vrijblijvend in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever direct met ons sparren? Bel dan 0343- 492492.

Contactformulier

Netwerk

Woudschoten is aangesloten op een glasvezel netwerk met een snelheid van maximaal 500 Mbps Up en Down. Eén keer inloggen op het WiFi netwerk  is voldoende voor internet verbinding in het gehele pand. Het netwerk maakt het mogelijk om door middel van een VPN verbinding toegang te krijgen tot uw eigen bedrijfsnetwerk met een gegarandeerde snelheid van 280 mbit. Hier vindt u meer informatie over onze WIFI en de audiovisuele mogelijkheden.

Inspirerende natuurlijke omgeving
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen