en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Boogschieten, schermen en andere teambuildingsactiviteiten in Zeist

Woudschoten biedt verschillende teambuildingsactiviteiten op ons eigen landgoed in de omgeving van Zeist. Welke is geschikt voor u en uw team? Dat leest u hier!

Teambuilding op maat?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Een vergadering of training combineren met teambuilding? Of heeft u een andere vraag? Wij denken graag met u mee. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Handboogschieten voor teambuilding

Ga als team op frisse wijze doelgericht aan de slag met boogschieten. In deze één uur durende outdoor break strijdt u in twee gelijkwaardige groepen om de sportieve eer. U leert de beginselen van de handboogsport. Lukt het uw team om onder “druk” de concentratie en een vaste hand te behouden of verliest u de focus bij deze sportieve teamprestatie?

Tijdens het boogschieten:

 • Krijgt u uitleg over de historie, verschillende bogen en techniek.
 • Kunt u oefenen en uw techniek verbeteren.
 • Speelt u een competitie met teampunten of individuele punten en een finale.
 • Komen diverse bogen zoals barebow, compound boog en recurve boog aan bod.
 • Is er voor deelnemers met een handicap of blessure een kruisboog aanwezig.

Sportief op de trimbaan

Wilt u tijdens een vergadering of training ook even sportief aan de slag met het team? Of wilt u juist even ontspannen? Dan kan dat middels een rondje hardlopen. Op het eigen landgoed van  Woudschoten ligt namelijk een prachtige route. Tijdens de route kunt u ook diverse oefeningen doen op 10 verschillende duurzame trimtoestellen. De perfecte work-out tijdens een intensieve training of vergadering. Leuk om alleen te doen, maar elkaar aanmoedigen als team kan natuurlijk ook.

Op pad met een Segway tour

Wilt u ons landgoed op een bijzondere manier verkennen? Dan kan dit met een Segway tour. Een Segway beweegt zich voort wanneer u als bestuurder uw lichaamsgewicht verplaatst. Het rijden van een Segway is leuk en een bijzondere ervaring. Met een Segway tour ontdekt u de mooie natuur van Woudschoten op de eerste elektrische zelf balancerende voertuigen ter wereld. Ondanks dat het er misschien lastig uit ziet, is Segway rijden is makkelijk te leren, dynamisch, spectaculair en ontzettend leuk

Ook voor grotere groepen is het Segway rijden perfect. Ga de strijd aan op diverse onderdelen zoals follow the rope, mega 4 op een rij, over de brug en discogolf.

Segway Teamtraining

Bent u op zoek naar een originele activiteit waar communiceren, samenwerken en vertrouwen de belangrijkste ingrediënten zijn? Dan is de Segway Teamtraining ideaal voor u! Zo zit de training in elkaar:

 • De groep wordt in twee teams gesplitst. Beide teams moeten een opdracht goed afronden om een landkaart met diverse checkpoints te bemachtigen.
 • Om bij de checkpoints te komen staat er voor iedereen een Segway klaar. Samen met instructeurs leren alle teamleden veilig rijden op de Segway alvorens naar het eerste checkpoint te rijden.
 • Bij de checkpoints ontvangt u een nieuw deel van de route en materialen voor de eindopdracht.
 • Heeft u de eindopdracht afgerond? Dan is het tijd om de overwinning te vieren!

Probeer een Haka workshop

Een Haka workshop is een krachtige teambuildingsactiviteit. Door unieke locatie van deze workshop, namelijk midden in het bos, voelt deze workshop nóg krachtiger aan! Wat Haka precies is? ‘Haka’ betekent ‘dans’ en wordt voornamelijk beoefend door de Maori bevolking uit Nieuw-Zeeland. Haka is een uiting van uiterlijke én innerlijke kracht. Hierbij wordt de stem en het lichaam gebruikt. Het hele lichaam wordt ingezet om zowel individueel als met een groep een doel duidelijk neer te zetten. Tijdens een workshop leert iedereen in zeer korte tijd te denken, handelen en succesvol te zijn in een hecht team. Ontdek hoe een teamenergie ingezet kan worden bedrijfsdoelen te behalen.

Verschillende soorten Haka

Er zijn vele soorten Haka. De Haka dans is geworden door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks. Zij zetten Haka in als uiting van kracht en dapperheid met als doel de tegenstanders op voorhand te intimideren. Tijdens deze workshop leren de teams een makkelijk aan te leren Haka vol gezamenlijke energie. De deelnemers doorlopen hierbij een teamproces waarbij de Haka dient om een efficiënt en succesvol team te bouwen. De workshop is verrassend, energiek en humoristisch.

Teambuilding door schapen drijven

Onder professionele begeleiding met Border Collies is schapen drijven is niet alleen leuk, het brengt ook de communicatieve vaardigheden van uw medewerkers aan de orde.

Over deze activiteit:

 • Uitstekende metafoor om onder andere de begrippen communicatie, leiding geven en teambuilding in een ongewone context te onderzoeken.
 • Verbale en non-verbale communicatie met de honden en de schapen
 • Bij toerbeurten gaat iedereen aan de slag om de schapen te drijven
 • De schapen dienen hierbij als een prachtige spiegel voor de signalen die de deelnemers hen geven!
 • Bijzondere finale activiteit

Wandeling met een boswachter

Wilt u meer weten over de flora en fauna van ons landgoed? Dan moet u bij onze eigen boswachter Erik zijn. Hij woont op ons terrein en kan u er dus alles over vertellen. Las een inspirerende pauze in tijdens uw vergadering en maak samen een unieke wandeling over ons landgoed. Onze boswachter beantwoord graag al uw vragen over onze natuur. En na de wandeling gaat uw gezelschap weer fris aan de slag met de training of vergadering!

Maak hier alvast kennis met onze boswachter Erik!

Workshop schermen

Eén voor allen en allen voor één! Schermen, ook wel zwaardvechten genoemd, is een bijzondere ervaring. Leuk om te doen, maar ook effectief in te zetten als teamtraining. Wat is jouw manier van duelleren? Ben je aanvallend of juist verdedigend ingesteld? Ontdek je onverwachte kwaliteiten in deze leuke workshop schermen.

 • Inleiding met geschiedenis van de sport
 • Uitleg van de verschillende disciplines en wapens.
 • Start met het voetenwerk om vervolgens in stelling te worden gezet (en garde!)
 • Leer de basis voetpassen, aanvallen, weren en duelleren
 • Inclusief sabel, handschoenen, masker en vest.

Tijdens de workshop schermen kan een thema centraal staan. Eventuele thema’s die in de workshop aan de orde kunnen komen:

 • Teambuilding
 • Respect
 • Leiden of laten leiden
 • Persoonlijke effectiviteit in onderhandelen
 • Omgaan met druk
Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen