en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Kom overnachten in de bossen

De natuur biedt mensen rust en ontspanning. Daarom is overnachten in de natuur vaak een rustgevende ervaring voor onze gasten. Ons hotel ligt namelijk midden op een landgoed van 45 ha. Daar vind je bossen en bospaadjes die door jou ontdekt willen worden! Dus wil je even ontspannen met je partner? Wil juist voor een paar dagen alleen helemaal weg uit je bekende of drukke omgeving? Of staat een ontspannen weekendje weg met het gezin hoog op je verlanglijstje?
Dan ben je bij Woudschoten aan het juiste adres!

Geniet van de natuur om ons heen

Vanaf het moment dat je ons landgoed oprijdt, ervaar je een oase aan rust. Er is geen ander verkeer, hordes mensen of drukke straten. Bij Woudschoten draait het om rust, ruimte om je eigen ding te doen en de gastvrijheid van ons personeel. Alles om te zorgen voor een ontspannen beleving. Een dag bij Woudschoten begint bijvoorbeeld met een frisse ochtendwandeling. Ga vervolgens lekker lunchen op het terras en geniet van de vogels die je hoort fluiten. Daarna is het tijd om een goed boek te lezen op een rustig plekje van het landgoed. Sluit je dag smaakvol af in een van de restaurants en geniet tot slot van een goede nachtrust in je hotelkamer.

Ga je liever op pad? Zodra je ons landgoed verlaat, sta je midden op de Utrechtse Heuvelrug. Daar kan je je uitleven met uitdagende mountainbike-tochten of andere vormen van gezonde ontspanning in de natuur. Of reis af naar Utrecht, om daar een dag te winkelen of de historie van de stad te bekijken. Je hotelkamer in Woudschoten is de perfecte uitvalsbasis voor leuke uitjes in de omgeving.

Een hotelkamer als tijdelijk thuis

Onze kamers zijn ingericht om de rust van de natuur mee naar binnen te nemen. Hier kan je uitgeput maar voldaan in slaap vallen om de volgende ochtend uitgerust en opgeladen wakker te worden. Je kunt kiezen uit vier typen hotelkamers: de Superior, Comfort Plus, Comfort hotelkamer of de Standard eenpersoonskamer. Alle vier zijn uitstekende keuzes voor een overnachtingen in de bossen of een heerlijk weekendje weg.

Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen