en / nl
Evenementen & Congressen
Vergaderen
Cursussen & Trainingen
Overnachten
Over ons
Contact

Hotel boeken

Segwaytour

Wilt u ons landgoed op een bijzondere manier verkennen dan kan dit met een Segway tour. Een Segway beweegt zich voort door het verplaatsen van lichaamsgewicht van de bestuurder. Het rijden van een segway is leuk en een bijzondere ervaring.

  • Ontdek de mooie natuur op de eerste elektrische zelf balancerende voertuigen ter wereld
  • Segway rijden is makkelijk te leren, dynamisch, spectaculair en ontzettend leuk

Ook voor grotere groepen is het Segway rijden perfect. Ga de strijd aan op diverse onderdelen zoals follow the rope, mega 4 op een rij, over de brug en discgolf.

Segway Teamtraining

Bent u op zoek naar een originele activiteit waar communiceren, samenwerken en vertrouwen de belangrijkste ingrediënten zijn? Dan is de Segway Teamtraining ideaal voor u! Bijvoorbeeld:

  • Als de eerste opdracht goed is volbracht krijgen beide teams een landkaart waarop diverse checkpoints zichtbaar zijn.
  • Om bij de checkpoints te komen staat er voor iedereen een Segway klaar. Samen met instructeurs leren alle teamleden veilig rijden op de Segway alvorens naar het eerste checkpoint te rijden.
  • Bij de checkpoints ontvangt men een nieuw deel van de route en materialen voor de eindopdracht.

Teambuilding op maat?

Een vergadering of training combineren met teambuilding? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee.
0343 492 492 of via onderstaande knop. Wij nemen op korte termijn contact met u op.

Meer informatie

Teambuilding & Buitenactiviteiten

Amfitheater

Een perfecte locatie voor uw bijeenkomst buiten. Het natuurlijke amfitheater ligt prachtig verscholen in de bossen van ons eigen landgoed.

Meer informatie

Bootcamp

Wilt u samen met uw team de dag gezond beginnen? Start dan met een bootcamp op ons landgoed samen met een deskundige trainer.

Meer informatie

Buitenkoken

Vuurtje stoken, koken, eten, drinken en samen bezig zijn en een natuurlijke omgeving? Wij stellen graag met u het menu en arrangement op maat samen.

Meer informatie

Handboogschieten

Lukt het uw team om onder “druk” de concentratie en een vaste hand te behouden of verliest u de focus bij deze sportieve teamprestatie?

Meer informatie

Schapen drijven

Onder professionele begeleiding met border collies schapen drijven is niet alleen leuk, het brengt ook de communicatieve vaardigheden van uw medewerkers aan de orde.

Meer informatie

Trimbaan

Als u tijdens uw verblijf wilt ontspannen middels een rondje hardlopen, dan heeft Woudschoten een prachtige route liggen op het eigen landgoed met 10 verschillende trimtoestellen.

Meer informatie

Wandeling Boswachter

Op het terrein van Woudschoten woont ook een eigen boswachter. Met hem kunt u een groepswandeling maken over ons landgoed.

Meer informatie
Duurzame locatie midden in de natuur
Centraal gelegen in Nederland
Goede bereikbaarheid via a28 en a12
Gratis parkeermogelijkheden
Persoonlijke gastgerichtheid
Helder prijsbeleid - all inclusive arrangementen